Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home3/wapmag/public_html/instalarewindows.eu/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/wapmag/public_html/instalarewindows.eu/wp-content/themes/centita/functions/theme-functions.php on line 0
Termeni si Conditii - Instalare Windows

Bine ati venit pe site-ul www.instalarewindows.eu, societate ce furnizeaza servicii complete de instalare sisteme de operare, reparatii, mentenanta calculatoare si configurare de retele de calculatoare in municipiul Bucuresti.

Proprietarul site-ului www.instalarewindows.eu este societatea S.C. Varia Servicii S.R.L. J40/12440/2004 RO16645755 Sos Pantelimon nr 356 sect 2 Bucuresti 021661

Prezentul document prezinta pe larg Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului.

Introducere

Pentru accesarea site-ului instalarewindows.eu, dumneavoastra ca utilizator sunteti obligat sa cititi prezentele conditii si sa fiti de acord cu aspectele enumerate. Accesand site-ul si utilizand serviciile oferite de acesta, dumneavoastra sunteti de acord cu prezentul document de Termeni si Conditii de Utilizare. Accesarea site-ului, si utilizarea serviciilor oferite de acesta se supun in totalitate Termenilor si Conditiilor de utilizare, a legilor actuale si a reglementarilor in vigoare. In cazul in care, dumneavoastra ca utilizator nu sunteti de acord cu prevederile enumerate in documentul de Termeni si conditii de utilizare va rugam parasiti interfata site-ului. Ca utilizator al site-ului, dumneavoastra sunteti in cunostinta de cauza si de acord ca operatorul site-ului poate oricand aduce modificari sau imbunatatiri continutului afisat si modificari ale continutului termenilor si conditiilor, fara a fi nevoie de o notificare scrisa in prealabil. Accesarea tertelor linkuri expuse pe suprafata site-ului nu cad sub jurisdictia operatorului instalarewindows.eu. astfel operatorul site-ului neavand nici un fel de raspundere pentru eventualele daune cauzate de aceste linkuri. Totodata utilizarea diferitelor servicii oferite de societati ce pot posta linkuri pe suprafata siteului sunt in totalitate raspunderea acestora.

Drepturile de autor in cazul informatiilor afisate pe site

Toate informatiile, cu caracter textual sau imagini, datele prezentate, elementele grafice, si design-ul intregului site, se supun legilor si reglementarilor in vigoare, si sunt proprietatea operatorului site-ului. Informatiile expuse pe site, si textele de orice fel se supun legilor drepturilor de autor, exceptie facand doar informatiile sau textele ce sunt copyrightul altor persoane, in acest caz fiind mentionata aceasta informatie. Elementele grafice, design-ul, logo-ul firmei sunt proprietatea intelectuala a operatorului site-ului si este strict interzisa copierea, redistribuirea, utilizarea acestora fara un acord scris in prealabil cu operatorul site-ului. S.C. Varia Servicii S.R.L. cere respectarea reglementarilor si legilor in vigoare in domeniul copyrightului, in cazul incalcarii acestora sau a utilizarii necorespunzatoare a informatiilor expuse pe site se va ajunge la semnalarea organelor competente si la actionarea in instanta judecatoreasca.

Informatiile si serviciile oferite prin intermediul prezentului site

Acest site contine informatii legate de serviciile oferite de societatea S.C. Varia Servicii S.R.L. Operatorul site-ului isi rezerva drepturile de a modifica, actualiza sau imbunatatii serviciile oferite in orice moment, fara a fi nevoit sa emita o notificare in prealabil.

Linkuri ce provin de la terte societati, persoane
Plasarea pe suprafata site-ului a linkurilor de orice fel, ce contin informatii sau descrieri de servicii provenind de la terte societati sau personae se poate face numai in cazul unui acord scris in prealabil cu societatea S.C. Varia Servicii S.R.L. Accesarea acestor linkuri si navigarea pe suprafata site-urilor se face pe proprie raspundere, societatea noastra neavand jurisdictie asupra informatiilor postate pe alte site-uri, si astfel nu poate fi trasa la raspundere in cazul eventualelor daune cauzate de acestea.

Utilizarea informatiilor expuse pe site

Copierea sau descarcare informatiilor sau datelor expuse pe suprafata site-ului este posibila in scop personal si necomercial, respectand normele in vigoare pentru drepturile de autor. Utilizarea sau copierea informatiilor de tip publicitar sau promotional este posibila in cazul unui acord scris in prealabil cu operatorul site-ului. Continutul de tip articole, stiri sau materiale informative poate fi folosit in scopuri editoriale de ziare, posturi de radio sau televiziune. Cu exceptia cazurilor mai devreme enumerate este strict interzisa copierea, modificare, descarcarea, reproducerea partiala sau in intregime a continutului afisat pe site, fara un acord scris al societatii. Este strict interzisa scrierea de texte derivate, vinderea textelor, acordarea unei licente asupra textelor publicate pe suprafata site-ului. Site-ul firmei nu tolereaza postarea de mesaje, materiale, comentarii ce contin informatii false sau copiate, mesaje vulgare, amenintatoare sau obscene, mesaje grafice de tip pornografic, senzational sau profanator. Este strict interzisa postarea de mesaje ce instiga la infractiuni.

Limitari de responsabilitate

Societatea noastra nu acorda nici un fel de garantie pentru navigarea sau utilizarea site-ului. S.C. Varia Servicii S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu fi trasa la raspundere si de a nu oferi garantii pentru modul de utilizare al prezentului site, al linkurilor gazduite, sau pentru imposibilitatea de a le utiliza.

Societatea noastra se obliga sa faca tot posibilul pentru o functionare corecta a site-ului, dar nu poate oferi garantii in cazul in care, serverul unde este gazduit site-ul intampina probleme de functionare sau site-ul intampina erori. Totodata nu putem garanta ca site-ul sa nu intampine probleme rezultand din utilizarea internetului, cum ar fi infectarea cu programe de tip virus sau malware.

S.C. Varia Servicii S.R.L. face tot posibilul ca site-ul sa nu intampine probleme de functionare si ca informatiile expuse sa fie actualizate periodic. Informatiile expuse pe site-ul societatii au caracter informativ, legat de anumite servicii, ele dupa o vreme pot expira sau nu mai sunt in conformitate cu actualele servicii oferite la momentul actual. Deoarece acestea sunt date cu caracter informativ ele nu pot fi privite ca o intelegere contractuala intre operator si utilizator. Societate noastra nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel pentru utilizarea necorespunzatoare de catre client a datelor expuse.

S.C. Varia Servicii S.R.L. este responsabila pentru continutul si materialele publicate, in cazul incalcarii prevederilor legilor drepturilor de autor, a incalcarii legislatiei in vigoare sau a folosirii neadecvate a materialelor si informatiilor de pe site, societatea noastra va colabora cu autoritatile abilitate de lege. In acest caz este posibila furnizarea datelor cu caracter personal al persoanelor implicate in cazuri de infractiuni. In asemenea cazuri se va ajunge la actionarea in instanta judecatoreasca a responsabililor pentru aceste fapte. Ca utilizator al siteului si al serviciilor oferite de societatea noastra, dumneavoastra sunteti de acord cu furnizarea voluntara a datelor cu caracter personal complete, corecte, cum este descris si in rubrica de Politica de confidentialitate a siteului nostru. In cazul incalcarii prezentelor prevederi, siteul societatii isi rezerva dreptul de blocare a accesului pe suprafata site-ului pe o perioada determinata sau nedeterminata in functie de gravitatea daunelor. Site-ul isi rezerva dreptul de a nu avea obligatia emiterii unei notificari prealabilepentru blocarea accesului pe site. Datele si informatiile cu caracter personal furnizate de catre utilizatori in mod voluntar, vor fi utilizate numai in scopurile declarate, luand ca baza reglementarile din sectiunea de Politica de Confidentialitate si de legislatia in vigoare. Este interzisa folosirea datelor personale a utilizatorilor in alte scopuri, decat cele declarate de societatea noastra. Operatorul site-ului se obliga ca in nici un caz, sa nu vanda si sa nu faca publica bazele de date ce contin date cu caracter personal.

Campanii publicitare, materiale de tip newsletter

Societatea noastra nu tolereaza sub nici un fel politicile de reclama de tip spam, si nu va trimite utilizatorilor mesaje de acest fel. Promotiile publicitare, reclamele site-ului se trimit in forma de newsletter. La subsolul fiecarei pagini de acest tip sunt mentionate informatii clare privind dezabonarea de la acest tip de servicii. Prin furnizarea de date cu caracter personal si optand pentru optiunea de newsletter, dumneavoastra ca utilizator sunteti de acord cu primirea de astfel de mesaje.

Neasumarea responsabilitatii in cazul licentelor programelor de calculator

Societatea noastra se dezice de utilizarea programelor de calculator nelicentiate si nu efectueaza instalari de programe de calculator ce nu detin o licenta valida de la producator.
Nu ne asumam responsabilitatea in privinta licentelor pentru programele (software) instalate pe calculatoarele clientilor societatii. Persoanele fizice sau juridice, care contracteaza serviciile oferite de societatea noastra isi asuma in totalitate responsabilitatea pentru detinerea licentelor pentru programele software instalate pe calculatoare. Pentru instalarea programelor de calculator (software) este obligatorie detinerea unei licente de folosire, achizitionata in prealabil de catre client. Prin gama de servicii oferite, societatea noastra se ocupa de instalarea programelor de tip sisteme de operare, cum ar fi Microsoft Windows, Microsoft Office, si alte programe de calculator, programe pentru care clientul a achizitionat o licenta valida in prealabil.

Societatea noastra nu verifica si nu solicita licentele de functionare ale diferitelor programe de la clientii sai. Totodata societatea noastra nu este in nici un fel responsabila pentru detinerea de licente pentru programele de tip software de catre clientii sai.

Societatea S.C. Varia Servicii S.R.L. nu solicita in nici un caz facturile cu care au fost achizitionate programele de tip software ale clientilor sai, ale perifericelor sau componentelor de calculator. Astfel societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere in cazurile functionarii defectuoase, sau in cazurile tentativelor de frauda ale clientilor sai.

Apeland la serviciile societatii noastre, dumneavoastra ca si client sunteti de acord cu informatiile expuse in prezentul document de Termeni si Conditii de utilizare. Prezentele prevederi, clauze si descrieri ale serviciilor noastre sunt incluse si in contractele tipizate de furnizari servicii ale firmei.

Societatea noastra nu poate garanta in nici un fel functionarea corespunzatoare si fara erori in cazul calculatoarelor reparate de firma noastra, calculatoare ce au instalate programe de tip software fara o licenta valida de functionare.

Exonerarea de raspundere in cazul folosirii site-ului si a informatiilor expuse

Utilizarea serviciilor si a informatiilor descrise pe site se fac pe proprie raspundere a utilizatorilor. In nici un caz, operatorul siteului, administratorul societatii, directorul, sau angajatii societatii nu pot fi facuti responsabili in cazul de daune directe sau indirecte ce rezulta din folosirea materialelor si informatiilor gazduite pe site. Societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere, in cazul daunelor directe sau indirecte cauzate de programe de calculator de tip malware sau de virusi de calculator ce pot infecta sistemele utilizatorilor in cazul descarcarii si utilizarii materialelor prezentate pe suprafata site-ului.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor de utilizare

Societatea S.C. Varia Servicii S.R.L. isi rezerva dreptul la a aduce modificari sau actualizari la documentul de Termeni si Conditii de utilizare fara a fi obligata sa emita o notificare scrisa in prealabil. Dumneavoastra ca utilizator al site-ului sunteti obligat sa luati cunostinta de aceste modificari si sa respectati prezentele reglementari. Se recomanda vizitarea periodica a prezentelor conditii de utilizare pentru a fi la zi cu informatiile necesare utilizarii site-ului societatii.

Dispute sau conflicte ce pot rezulta din utilizarea incorecta a site-ului

In cazul tentativelor de frauda sau accesul persoanelor neautorizate pe site, sau in baza de date a acestuia, se vor anunta organele abilitate de lege. Se recomandata in prima instanta rezolvarea conflictelor pe cale amiabila, dar in cazul in care nu este posibila o solutionare a conflictului se va apela la instantele judecatoresti din Romania.

Reglementarile Termenilor si Conditiilor de utilizare

Termenii si Conditiile de utilizare, informatiile enumerate in prezentul document sunt in conformitate cu legislatia romana din domeniu. Instantele judecatoresti din Romania au jurisdictie exclusiva in cazul eventualelor dispute ce pot aparea derivate din acest document, sau a continutului si informatiilor publicate pe siteul societatii.

Parerea Clientilor

 • Am curatat laptopul cu 90 RON si am scutit o cheltuiala de peste 1500. Radiatorul era plin de scame si degeba mergea ventilatorul la ...

  Andy P.
 • Laptopul Toshiba de acum 2 ani pornea in 10 minute. Antivirusul cu care a venit a expirat intr-o luna de zile si imi tot zicea ...

  Mirela T
 • Ma ajuta un vecin cu windows-ul dar expira la treizeci de zile. Am renuntat sa il mai "cinstesc" lunar si am apelat la o firma ...

  Laurentiu S
 • Dupa ce am sunat la Sony si am primit oferta sa inlocuiesc cooleru cu 80 Euro pentru un Vaio de acum 3 ani, am apelat ...

  Paul M.
 • Am apelat si eu la Asistenta Online si problema s-a rezolvat pe loc. Nu am card asa ca am platit cu SMS, foarte convenabil. Cat ...

  Elena D