Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Site-ul instalare http://windows.eu este proprietatea societatii S.C. Varia Servicii S.R.L. J40/12440/2004 RO16645755 Sos Pantelimon nr 356 sect 2 Bucuresti 021661.

In calitate de administrator al prezentului site, se angajeaza sa ofere o navigare sigura pe suprafata site-ului societatii. Datele si informatiile cu caracter personal, totodata si materialele transmise catre firma prin intermediul siteului se supun reglementarilor prevazute in actualele Politici de Confidentialitate. Societatea noastra garanteaza ca datele cu caracter personal vor fi folosite doar in scopurile cerute, ele fiind stocate si utilizate intr-un mediu sigur. Informatiile cu caracter personal nu pot fi divulgate sub nici o forma tertelor societati sau persoane.

Generalitati

La utilizarea anumitor servicii si produse de pe site-ul http://instalarewindows.eu, utilizatorii pot fi rugati sa furnizeze date si informatii cu caracter personal. Acestea sunt: numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, acestea toate fiind incluse in categoria de Date cu Caracter personal. Aceste date cu caracter personal sunt stocate intr-un mediu sigur si nu vor fi divulgate tertelor societati sau persoane. Societatea noastra inregistreaza si stocheaza datele personale ale utilizatorilor, in cazurile in care acestia au furnizat date prin formularul de contact din sectiunea de Contact a site-ului societatii, au trimis un mesaj de tip e-mail catre noi, sau au optat pentru optiunea de abonare la mesaje de tip newsletter.
Utilizatorii siteului, persoanele fizice si juridice care acceseaza siteul societatii si care ofera date sau informatii cu caracter personal, isi exprima acordul, pentru prelucrarea de catre societate a datelor si informatiilor cu caracter personal, trimiterea de materiale promotionale cum ar fi materialele de tip newsletter. Prevederile prezentului site sunt conforme cu legislatia in vigoare din Romania la momentul actual si au ca baza Legea nr. 677/2001 ce face referire directa la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea si libera circulatie a datelor cu caracter personal.
Pentru orice intrebari sau eventuale solicitari privind datele dumneavoastra cu caracter personal va rugam sa va adresati firmei. Pe cale electronica ne puteti contacta pe adresa de e-mail: salvezPC [@] gmail.com, sau in scris la adresa S.C. Varia Servicii S.R.L. J40/12440/2004 RO16645755 Sos Pantelimon nr 356 sect 2 Bucuresti 021661.

Termeni legali

Informatiile cu caracter personal transmise de catre utilizatorii siteului pot fi identificate si ca Date cu Caracter Personal. Aici sunt cuprinse informatiile care se refera la utilizator ca persoana fizica. Utilizarea datelor cu caracter personal inseamna colectarea, inregistrarea, stocarea, stergerea, modificarea, sau in unele cazuri blocarea contului de utilizator. In cazul Politicii de Confidentialitate tertele societati sau persoane reprezinta companiile care nu se afla sub controlul direct sau indirect al societatii noastre.

Siteul nu poate colecta date cu caracter personal, decat in cazul in care dumneavoastra oferiti aceste informatii in mod voluntar. Aceste date sunt, numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa etc. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate si stocate in baza noastra de date va rugam sa nu trimiteti aceste date catre noi.

Informatiile pot fi folosite pentru furnizarea de servicii si produse prin intermediul siteului, si imbunatatirea sau actualizarea acestor servicii. Siteul colecteaza si stocheaza informatii cu caracter personal in mod direct, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numarul de telefon. In categoria informatilor de identificare indirecte intra datele de tip “cookies”, informatii referitoare la sistem sau informatii ce se refera la conexiunea de internet.
La utilizarea prezentului site, datele non-personale cum ar fi tipul browserului folosit, numarul de vizite pe site sunt automat inregistrate si stocate. Aceste date sunt necesare pentru evaluarea numarului de accesari si pentru imbunatatirea site-ului si a serviciilor oferite. Informatiile non-personale nu pot fi divulgate sau transmise tertelor parti sub nici o forma.

Pentru ca datele cu caracter personal sa fie utilizate numai in scopul dorit si declarat de societate noastra, pentru a nu pune in pericol aceste date, este strict interzisa postatrea acestora in comentarii sau pe forumuri de discutii publice. In cazul divulgarii acestor date societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel.
Securitatea datelor si informatiilor cu caracter personal

Societatea noastra se obliga sa ia toate masurile de securitate necesare in conformitate cu legile in vigoare. Informatiile cu caracter personal furnizate de catre utilizatori vor fi accesate doar de personalul autorizat al societatii sau in cazuri exceptionale de catre personalul tertelor companii sau a unor parteneri de afaceri. Toate aceste persoane care intra in contact cu datele dvs. personale sunt obligate sa aiba semnat un contract pentru pastrarea in siguranta a informatiilor si datelor cu caracter personal. Persoanele care utilizeaza datele dumneavoastra, sunt obligate sa respecte prevederile din prezenta Politica de Confidentialitate.

Utilizarea informatiilor si datelor cu caracter personal

Societatea noastra nu va furniza datele sau informatiile dumneavoastra cu caracter personal tertelor societati sau persoane. Furnizarea acestor date e posibila, catre corpurile de control abilitate de lege. Este interzisa furnizarea datelor catre terte persoane sau societati, doar in cazuri cerute de lege. Tertele persoane se obliga prin semnarea unui contract la stocarea in siguranta a datelor dvs. cu caracter personal. Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate la cerere, diferitelor corpuri de control ale guvernului. Aceeasi situatie se aplica si in cazul in care firma noastra considera ca este necesara o asemenea actiune pentru respectarea legilor, sau ca mod de raspuns la actiuni legale, sau pentru a apara drepturile societatii.

Stocarea informatiilor cu caracter personal

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a stoca datele dumneavoastra cu caracter personal intr-o baza de date. Aceste date se sunt pastreaza in baza de date pana la solutionarea eventualelor cereri. Aceasta situatie este valabila si in cazul imbunatatirii unor servicii. Datele cu caracter personale pot fi pastrate o anumita perioada de timp, dupa ce utilizatorul a incetat sa utilizeze siteul sau serviciile oferite de acesta. Ca utilizator al site-ului aveti dreptul de a cere stergerea datelor cu caracter personal la orice moment.

Modificarea sau stergerea informatiilor
Utilizatorii siteului pot cere modificarea, actualizarea sau stergerea datelor si informatiilor cu caracter personal din baza de date a firmei. Acest lucru il puteti face pe adresa de e-mail salvezPC [@] gmail.com sau in scris la adresa S.C. Varia Servicii S.R.L. J40/12440/2004
RO16645755 Sos Pantelimon nr 356 sect 2 Bucuresti 021661.

Mesaje de tip Spam

Mesajele de tip spam sunt mesajele de tip e-mail nesolicitate de utilizatori, acestea continand reclame sau materiale publicitare. Societatea noastra se dezice de asemenea practici de marketing, si nu va trimite niciodata utilizatorilor sai materiale publicitare de tip Spam. Societatea noastra foloseste pentru a anunta modificarea sau imbunatatirea anumitor servicii, sau produse mesaje de tip newsletter. Newsletter-ul primit intotdeauna va contine la subsolul paginii informatii clare privind dezabonarea de la acest serviciu. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze datele cu caracter personal ale utilizatorilor sai, tertelor societati sau persoane care pot utiliza aceste informatii in scopul trimiterii de mesaje tip Spam.

Utilizarea serviciilor de pe terte site-uri

Societatea noastra este inlegaturi de afaceri si parteneriate cu diferite societatii, care la randul lor detin siteuri. Utilizarea acestor linkuri si site-uri nu cad sub incidenta Politicii de Confidentialitate prezente. Inainte de a oferi informatii cu caracter personal acestor terte societati sau persoane, asigurati-va ca sunteti de acord cu Politicile de Confidentialitate utilizate de aceste siteuri. Din punct de vedere legal, site-ul societatii noastre nu poate fi tras la raspundere privind Politicile de Confidentialitate utilizate de aceste terte siteuri.

Administratorul prezentului site isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza prezenta Politica de Confidentialitate fara a fi obligata sa instiinteze in scris in prealabil utilizatorii, de eventualele modificari sau actualizari de continut. Modificarile efectuate vor fi intotdeauna actualizate si expuse pe pagina de Politica de Confidentialitate din cadrul siteului.
Prin acceptarea reglementarilor descrise in Politica de Confidentialitate a siteului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati date si informatii cu caracter personal operatorilor si administratorului prezentului site. Prin accesarea serviciilor si produselor oferite de prezentul site dumneavoastra sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate prezentata mai sus, si modurile de utilizare impuse de aceasta.

Parerea Clientilor

  • Am curatat laptopul cu 90 RON si am scutit o cheltuiala de peste 1500. Radiatorul era plin de scame si degeba mergea ventilatorul la ...

    Andy P.
  • Laptopul Toshiba de acum 2 ani pornea in 10 minute. Antivirusul cu care a venit a expirat intr-o luna de zile si imi tot zicea ...

    Mirela T
  • Ma ajuta un vecin cu windows-ul dar expira la treizeci de zile. Am renuntat sa il mai "cinstesc" lunar si am apelat la o firma ...

    Laurentiu S
  • Dupa ce am sunat la Sony si am primit oferta sa inlocuiesc cooleru cu 80 Euro pentru un Vaio de acum 3 ani, am apelat ...

    Paul M.
  • Am apelat si eu la Asistenta Online si problema s-a rezolvat pe loc. Nu am card asa ca am platit cu SMS, foarte convenabil. Cat ...

    Elena D