Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home3/wapmag/public_html/instalarewindows.eu/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/wapmag/public_html/instalarewindows.eu/wp-content/themes/centita/functions/theme-functions.php on line 0
Plata SMS pentru asistenta Online - Instalare Windows

Plata SMS pentru asistenta Online

January 29, 2013  |   Noutati   |     |   0 Comment

Din Ianuarie 2013, “operatorii mobili” ne-au dat ok-ul pentru platile SMS. De acum plata serviciilor de asistenta pc online prin acces de la distanta la calculatorul clientului poate fi efectuata usor, prin simpla transmitere a unui SMS. Sunt posibile plati prin toti cei trei mari operatori de telefonie mobila, atat pentru abonati (plata la factura) cat si cei cu cartele prepay:


Plata SMS SalvezPC Vodafone          Plata SMS SalvezPC Orange          Plata SMS SalvezPC Cosmote

Procedeul este simplu, pentru suma de 5 eur, toti cei trei operatori folosesc numarul 7442. Pur si simplu se trimite un SMS la acest numar cu textul EPAY VARIASE, (pentru a identifica plata ca fiind pentru SalvezPC) si plata este efectuata!
Pentru plata a 10 Euro, lucrurile sunt putin altfel, Orange folosind un numar diferit fata de Vodafone si Cosmote. Astfel daca aveti Vodafone sau Cosmote trimiteti SMS la numarul 7441, iar daca aveti Orange folositi numarul 7554. Textul este acelasi ca la SMS de 5 Euro, si anume EPAY VARIASE.

Speram ca plata prin SMS sa fie de ajutor, mai ales pentru clientii care nu au un credit card sau pentru cei carora plata cu cardul pare greoaie si consumatoare de timp!

Comments are closed.