Salut! Multumim pentru interesul fata de oferta noastra de angajare.

Aceasta pagina este destinata sesiunii de recrutari din Februarie 2014, si are ca scop filtrarea celor care au aplicat pe BestJobs.

Aici veti primi mai multe informatii despre acest loc de munca ( salarizare, fisa postului, program de lucru, etc) precum si descrierea interviului pe care il veti sustine.

Va rugam sa cititi cu atentie toate informatiile si sa completati datele in vederea programarii la interviu, doar daca sunteti de acord cu conditiile propuse! 

1. Locatia

Activitatea se va desfasura in zona Teiul Doamnei. Munca de teren presupune deplasari pe raza Bucurestiului si a zonelor limitrofe. Nu asiguram cazare pentru cei din provincie si nici nu platim costuri suplimentare pentru relocarea acestora. Daca sunteti din provincie, este la latitudinea dvs. daca merita sa va mutati in Bucuresti pentru acest Job.

2. Programul de lucru

Se lucreaza Luni – Vineri de la 9:00 la 18:00, cu o ora pauza de masa la pranz. Se lucreaza si 2 sambete pe luna de la 10:00 la 13:00.

3. Fisa postului

 • – depanare calculatoare hardware /software la sediul firmei
 • – deplasarea la sediul/domiciliul clientului pentru service/diagnoza/ridicare sau livrare echipament
 • – remote assistance prin telefon si TeamViewer
 • – chat cu vizitatorii sitului
 • – mentinerea la zi a softurilor folosite (kituri, utilitare, resque CD) si intretinerea trusei de scule
 • – activitati de promovare a ofertei SalvezPC (online – anunturi, linkuri, social media, etc)

4. Salarizare

Acest loc de munca nu presupune studii superioare sau certificari de orice fel. Existenta acestora poate grabi promovarea angajatului pe o pozitie superioara, (network administrator/sysadmin sau altele) dar nu mai devreme de 6 luni de la angajare.

Salariul de pornire este de 1.000 lei. Salariul creste o data cu cresterea productivitatii dvs. Orele suplimentare sunt platite. Un angajat extrem de eficient poate ajunge la 1500 lei in aceasta pozitie. Aceste sume nu constituie obligatii financiare ale noastre, ele fiind doar orientative. Salariul se negociaza individual la momentul angajarii.

Clientii home user obisnuiesc sa ofere Tips (atentii, spaga…etc) dar nivelul acestora si frecventa lor nu este garantata. Nu incurajam/lasam de inteles ca serviciile SalvezPC presupun aceste plati, dar unii clienti insista si refuzul categoric poate afecta relatia cu acestia. Aceste sume revin exclusiv angajatului.

5. Calitati recomandate

Lucrul ca tehnician IT, in special pe segmentul rezidential, presupune contact cu oameni diferiti si vizitarea de locatii diferite. Un minim de inclinate in lucrul cu oamenii este recomandat. Unii pun exagerat de multe intrebari, altii sunt circumspecti relativ la calitatea serviciilor. Diverse situatii necesita tact si adaptabilitate si multa rabdare din partea dvs. De asemenea, daca va stiti alergic la mirosuri, par de animale, sau va e frica de caini sau alte probleme similare, reconsiderati aplicarea la acest job intrucat va puteti confrunta cu probleme.

6. Interviul

Veti fi programat la interviu in decurs de maxim 3-4 zile de la completarea formularului de mai jos. Interviul consta in completarea unui chestionar cu datele personale si un scurt chestionar pentru a determina nivelul cunostintelor ca tehnician. De asemenea va fi si o proba practica in care v-a trebui sa efectuati o operatiune de service asupra unul calculator. Interviul nu va depasi durata unei ore. Va rugam sa nu intarziati.

Toti participantii la interviu vor fi instiintati in maxim o saptamana de rezultat.

Completarea formularului de mai jos nu garanteaza invitarea dvs la interviu. Nu putem evalua sute de persoane, de aceea ne rezervam dreptul de a selectiona cei mai indicati candidati in baza CV-urilor trimise pe BestJobs.

Multumim pentru intelegere.

Am citit cele de mai sus si sunt interesat in continuare sa ma angajez la SalvezPC.

Acordul meu este exprimat prin completerea si trimiterea formularului de mai jos:

 

Numele si prenumele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon:

Link profil BestJobs:

Datele si orele preferate pentru interviu:

 

 

 

Parerea Clientilor

 • Am curatat laptopul cu 90 RON si am scutit o cheltuiala de peste 1500. Radiatorul era plin de scame si degeba mergea ventilatorul la ...

  Andy P.
 • Laptopul Toshiba de acum 2 ani pornea in 10 minute. Antivirusul cu care a venit a expirat intr-o luna de zile si imi tot zicea ...

  Mirela T
 • Ma ajuta un vecin cu windows-ul dar expira la treizeci de zile. Am renuntat sa il mai "cinstesc" lunar si am apelat la o firma ...

  Laurentiu S
 • Dupa ce am sunat la Sony si am primit oferta sa inlocuiesc cooleru cu 80 Euro pentru un Vaio de acum 3 ani, am apelat ...

  Paul M.
 • Am apelat si eu la Asistenta Online si problema s-a rezolvat pe loc. Nu am card asa ca am platit cu SMS, foarte convenabil. Cat ...

  Elena D