Salut!

Multumim pentru interesul fata de oferta noastra de angajare.

Aceasta pagina este destinata sesiunii de recrutari din Iulie 2014, si are ca scop filtrarea celor care au aplicat pe BestJobs.

Aici veti primi mai multe informatii despre acest loc de munca ( salarizare, fisa postului, program de lucru, etc) precum si descrierea interviului pe care il veti sustine.

Va rugam sa cititi cu atentie toate informatiile si sa completati datele in vederea programarii la interviu, doar daca sunteti de acord cu conditiile propuse! 

1. Locatia

Activitatea se va desfasura in zona Popa Nan – Foisorul de Foc. Nu asiguram cazare pentru cei din provincie si nici nu platim costuri suplimentare pentru relocarea acestora. Daca sunteti din provincie, este la latitudinea dvs. daca merita sa va mutati in Bucuresti pentru acest Job.

2. Programul de lucru

Se lucreaza Luni – Vineri de la 9:00 la 18:00, cu o ora pauza de masa la pranz.

3. Fisa postului

 • – internet research
 • – article writing
 • – web pages writing
 • – facebook posting
 • – blogging
 • – create & manage Social media accounts
 • – Youtube
 • – PPC campaigns
 • – light photo editing

4. Salarizare

Acest loc de munca nu presupune studii superioare sau certificari de orice fel. Acesta este un post “entry level”, de incepator. Se presupune ca veti invata majoritatea celor din fisa postului pe parcurs.

Salariul de pornire este de 1.000 lei. Salariul creste o data cu cresterea productivitatii dvs. Orele suplimentare sunt platite. Salariul se negociaza individual la momentul angajarii.

5. Calitati recomandate

Pentru a avea succes in acest post, se presupune ca sunteti o persoana creativa si cu multa imaginatie. De asemenea trebuie sa va placa sa lucrati la calculator, sa fiti bine familiarizat cu suita Office (word, excel, powerpoint) si sa puteti oricand invata lucruri noi. Se asteapta de la dvs sa puteti invata lucruri simple si din google/wikipedia sau tutoriale youtube – deci cunostinte medii de limba engleza sunt absolut necesare!

6. Interviul

Veti fi programat la interviu in decurs de cateva zile de la completarea formularului de mai jos. Interviul consta in completarea unui chestionar cu datele personale si un scurt test scris pentru a determina nivelul cunostintelor despre calculator si creativitatea dvs. La unele intrebari va trebui sa raspundeti in egleza. Interviul nu va depasi durata unei ore. Va rugam sa nu intarziati.

Toti participantii la interviu vor fi instiintati in maxim o saptamana de rezultat.

Completarea formularului de mai jos nu garanteaza invitarea dvs la interviu. Nu putem evalua sute de persoane, de aceea ne rezervam dreptul de a selectiona cei mai indicati candidati in baza CV-urilor trimise pe BestJobs.

Multumim pentru intelegere.

Am citit cele de mai sus si sunt interesat in continuare sa ma angajez la SalvezPC.

Acordul meu este exprimat prin completerea si trimiterea formularului de mai jos:

 

Numele si prenumele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon:

Link profil BestJobs:

Datele si orele preferate pentru interviu:

 

 

 

Parerea Clientilor

 • Am curatat laptopul cu 90 RON si am scutit o cheltuiala de peste 1500. Radiatorul era plin de scame si degeba mergea ventilatorul la ...

  Andy P.
 • Laptopul Toshiba de acum 2 ani pornea in 10 minute. Antivirusul cu care a venit a expirat intr-o luna de zile si imi tot zicea ...

  Mirela T
 • Ma ajuta un vecin cu windows-ul dar expira la treizeci de zile. Am renuntat sa il mai "cinstesc" lunar si am apelat la o firma ...

  Laurentiu S
 • Dupa ce am sunat la Sony si am primit oferta sa inlocuiesc cooleru cu 80 Euro pentru un Vaio de acum 3 ani, am apelat ...

  Paul M.
 • Am apelat si eu la Asistenta Online si problema s-a rezolvat pe loc. Nu am card asa ca am platit cu SMS, foarte convenabil. Cat ...

  Elena D